bbarasophie

Alla inlägg under november 2011

Av sophie karlsson - 19 november 2011 14:47

Jessica kom till skolan igår och väntade på mej .Slutade hal 2, örkade inte gå hem till jessica, så  vi väntade på bussen typ i 1 ,5 timme, haha uuh så lat en kan va ibland ;)

När vi kom hem till henne, så bakade vi pizza, och satt och chillade.Michelle kom sen efter ngntimme .Stack till ica sen runt halv 8.STack sen på bion breaking dawn.Skit bra film verkligen , part 1 va de,  blir se  part 2 också på bion när den kmr ut  :)

Jag & michelle söv hos jessica, jag  börje sömne runt halv på natten och michelle & jessica tog kort och garavde öt mej  -.- så tänkte dom hälle vatten på mej men som tur va så vakne ja t liv!


Nu är man hemma, är hes & ont ihalsen ,skriver ner texter nu  till inspelingen '!

Fick mina omdömmen igår av min mentor, fick godkänt i de flesta, biologi,kemi,matte ,fysik inte i de, fö har prov kvar de, men hade jag gjort klart proven så skulle ja fått godkännt, så det är möe bättre nu än va det va i 7:an :D stolt över mej själv!

Nu har man nyss pratat med älskling i telefon.

Av sophie karlsson - 17 november 2011 11:20

Är sjuk, feber åh hövvevärk.Va i skolan igår när man va sjuk, för ville inte missa dansen som  ja oh lollo skulle träne på , så jag typ led iskolan , men idag  blev det att stanna hemma :)

Har även ont i halsen -.- .. idag blir det en lååång och dryyyyyyg dag  för mig!


En bild från somras på mej och lovisa :') <3


 

Av sophie karlsson - 14 november 2011 18:14

Nyss gjort klart kemiläxan , uh så tråkigt med´kemi asså..

Chattar nu med Ronja,June & Jessica   Ska snart dusche, sen tv.Imorn blire va med Hannah ! ♥


Veckan ser ut så här: 

'Tisdag-Hannah !

Onsdag-Lovisa ,träne på vår dans i idrottshallen !

Torssdag-Konfa ,va med hannah ! 

Fredag- Bio mewd jessica, om breaking dawn går då :) / söver hos henne!

Lördag- Tjejkväll hos carro, med tjejerna , inte 100% men 99,9 :)

söndag- vet inte, gudtjänst om jag & hannah orkar, hahaha. 

Av sophie karlsson - 11 november 2011 13:59

Kom nyss hem ,hade So sista lektionen ,klarade provet om hinduismen :') super stolt!

Nu har vi dans på vår idrott , har typ 2 veckor på oss nu för å sen redovise inför får idrottslärare, jag & lovisa har kommit på första stegen på början på låten  än så länge, blir mer träning på de på söndag efter jag har kommit hem då ! Nu blire göre sig ordning,sen åker  man till Oslo och firar min bror, söver där tills imorn med mamma,pappa,älskling :) puss&kram!

Av sophie karlsson - 10 november 2011 15:08

Va ingen konfa idag !  o: Så vart direkt hem ifrån skolan ist.Fick aldrig reda på provet idag på So:n mnen jag tror jag iaf fick ett E-D  betyg   ' Nt så möe å skrive om ,men ikväll så är jag hundvakt ,för mamma & pappa jobber natt bägge två .

'Ska snart äta mat, och hoppas på en lika bra dag imorn som det har vore idag  

Av sophie karlsson - 8 november 2011 15:39

Ja, igår stog det Hora på mitt skåp.Finns vissa folk som verkligen visar att dom vill se mej ledsen & tkr  nog det är väldigt roligtå skriva hora på en annans skåp  Det är ngt enormt  töntigt, för h*n som skrev det verkar ju inte veta vad hora är ? Men huvudsaken är att jag själv vet att jag nt är de,haha! För ja går inte å lligger med massa fölk för å tjäne pengar, nejnej ,har en egen pöjk    Så de va bara å sudde bort de och sen inte tänke mer på de den dagen!



-Men iaf , idag är det en dödstråkig dag för mej -.- ska göre svenskan ,1 sista utdrag kvar så ska det lämnas in på torsdag.Sen matte & engelska  ,uuuuh!Sover  nog hos älskling inatt, vet inte än ,men det är  ju alltid mysigt de .. ;)

Av sophie karlsson - 7 november 2011 22:04

Inte hänt så möe idag.Fick F+ på matteprovet, men Hans sa att jag kmr klara att få ett E på matten innan jul ,så jag är iaf glad att jag kmr få ett E på matten , skolan går faktiskt framåt för mej ,även om det är fölk som vill trycka ner mej så lyckas dom inte  .

Älskling kom förbi runt 4 kanske, och jasg tjatar på mamma om en hund , och jag ska inte ge mej än !  för  det var hon som började fan, hon isade ju bild  på valpen och allt..Men mamma kunde iaf beställe the sims 2 till mej föfr 50 kr, hhöhöhö (a') Så blir nörda de när  jag får de! hehe.

Nyss vore ute med hunderna ja & älsk, blir ta bort sminket nu och sen lägge sej och se på film ,blir denna!     

Presentation


Sophie Karlsson är mitt namn ,15år 9 månader & 2 veckor gammal hihi! brukar umgås med friends på fritiden och hitta på massa buus,går fortfarande på grundskolan i årkurs 9a :)från värmland, vill ni veta mer, bara skriv! puss

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards